Přechod z Universal Analytics na Google Analytics 4

Google Analytics je jedním z nejdůležitějších nástrojů pro analýzu webu a měření jeho účinnosti. Před nedávnem Google uvedl svou novou platformu – Google Analytics 4 (GA4), která přináší řadu nových funkcí a vylepšení. Mnoho podniků však váhá s přechodem na tuto novou platformu, protože se obávají složitosti a přerušení jejich současných analytických procesů.

Agentura viktory.cz je tu, aby Vám pomohla s hladkým a účinným přechodem na GA4, a tím Vám umožnila využívat všechny nové výhody této platformy.

Proč přejít na GA4?

GA4 je výrazný krok vpřed oproti Universal Analytics. Je navržen tak, aby lépe rozuměl chování uživatelů a poskytoval hlubší a sofistikovanější analýzy. Některé klíčové výhody GA4 zahrnují:

  1. Lepší sledování uživatelů napříč zařízeními: GA4 lépe rozumí chování uživatelů napříč různými zařízeními a platformami.

  2. Sofistikované modelování dat: GA4 využívá pokročilé AI a strojové učení k predikci budoucích trendů a chování uživatelů.

  3. Lepší integrování s Google Ads: GA4 nabízí hlubší integraci s Google Ads, což vede k lepšímu sledování a optimalizaci reklamních kampaní.

  4. Více úrovní segmentace: GA4 umožňuje detailnější segmentaci, což je klíčové pro porozumění specifickým skupinám uživatelů.

Jak Vám můžeme pomoci?

Agentura viktory.cz má širokou zkušenost s Google Analytics a je připravena poskytnout Vám plnou podporu při přechodu na GA4. Naše služby zahrnují:

Poradenství při přechodu: Poskytujeme komplexní poradenství ohledně všech aspektů přechodu na GA4, včetně strategie přechodu, nastavení a konfigurace GA4, a školení vašeho týmu na nové platformě.

Technická podpora: Naši techničtí experti jsou připraveni Vám pomoci se všemi technickými aspekty přechodu, včetně migrace dat, integrace s jinými platformami a řešení jakýchkoli problémů, které by mohly vzniknout během procesu.

Analýza dat: Naše tým analytiků je připraven využít výhod GA4 k poskytnutí hlubokých a sofistikovaných analýz vašeho webu a jeho uživatelů. Dokážeme identifikovat klíčové trendy, předpovědět budoucí chování a navrhnout strategie pro zlepšení výkonu webu.

Školení a vzdělávání: Poskytujeme školení a vzdělávání pro vaše tým, aby se rychle seznámili s GA4 a byli schopni efektivně ho využívat.

Bezproblémový přechod: Zajistíme, aby byl váš přechod na GA4 co nejhladčí a aby nedošlo k žádnému přerušení vašich současných analytických procesů.

Přechod na GA4 je důležitý krok, který může značně vylepšit vaše schopnosti měření a analýzy. Je však také složitý proces, který vyžaduje odborné znalosti a zkušenosti.

viktory logo

Máte zájem o spolupráci? Rádi byste u nás pracovali? Pojďme zajít na společný oběd či kávu.
Nebo si rezervujte termín na nezávaznou online konzultaci.

Kontakt

  • Viktory digital s.r.o.

  • Vršovická 817/5, 101 00 Praha

  • IČ: 17532256

  • DIČ: CZ17532256

  • Jsme plátci DPH


© 2023 Viktory digital s.r.o.  Všechna práva vyhrazena