PayU a online marketingová agentura Viktory: Příklad úspěšné spolupráce

Jak se stávají online podniky úspěšnějšími díky spolupráci s marketingovou agenturou Viktory? Příběh PayU a online marketingové agentury Viktory je ukázkovým příkladem. Spolupráce mezi těmito dvěma společnostmi přináší od samého začátku vynikající výsledky a umožňuje PayU neustále rozšiřovat své portfolio obchodníků.

Zuzana Hurčíková, Channel Development Executive z PayU, popisuje spolupráci s online marketingovou agenturou Viktory jako velký přínos pro jejich společnost. Prvním krokem spolupráce byla komplexní konkurenční analýza, která se opírala o výpočet zákaznické hodnoty životnosti (CLV). Tento důkladný pohled na konkurenci a pochopení hodnoty zákazníka umožnilo online marketingové agentuře Viktory připravit marketingovou strategii šitou přímo na míru pro PayU.

Díky širokému spektru odborných znalostí a zkušeností týmu online marketingové agentury Viktory napříč PPC a SEO specializací, dosahuje PayU stále lepších výsledků v online kampaních. Tato efektivní strategie pomáhá společnosti neustále rozšiřovat své portfolio obchodníků, kteří využívají jejich platební bránu.

Spolupráce mezi PayU a online marketingovou agenturou Viktory ilustruje sílu důkladné analýzy, přizpůsobené strategie a odborných znalostí. Jejich vzájemné úsilí vedlo k měřitelným výsledkům, posílení PayU na trhu a rozšíření jejich služeb k novým obchodníkům.

Pokud hledáte agenturu, která je schopna dodat podobné výsledky a posunout vaše online podnikání na novou úroveň, neváhejte se obrátit na tým online marketingové agentury Viktory. Vytvoříme pro vás strategii šitou na míru, která vám pomůže dosáhnout vašich podnikatelských cílů.

viktory logo

Máte zájem o spolupráci? Rádi byste u nás pracovali? Pojďme zajít na společný oběd či kávu.
Nebo si rezervujte termín na nezávaznou online konzultaci.

Kontakt

  • Viktory digital s.r.o.

  • Vršovická 817/5, 101 00 Praha

  • IČ: 17532256

  • DIČ: CZ17532256

  • Jsme plátci DPH


© 2023 Viktory digital s.r.o.  Všechna práva vyhrazena